• 06 57 17 68 27
  • info@puntjes-op-de-i-haarlem.nl

Privé-bijles Nederlands mavo/havo/vwo

Gratis intakegesprek zonder verplichtingen

Binnen 5 werkdagen de eerste afspraak

Bel mij via 06 57 17 68 27 of vul het contactformulier in

BIJLES VAN EEN ERVAREN, BEVOEGDE DOCENT NEDERLANDS

Vindt uw kind het schoolvak Nederlands moeilijk of loopt het achter met de leerstof? Dreigt het misschien zelfs te blijven zitten? Komt de docent er in de (online) les niet aan toe om extra uitleg te geven en kunnen de mensen in uw omgeving uw kind ook niet goed helpen? Meld uw kind dan voor bijles bij mij aan. Ik ben een ervaren, bevoegde docent Nederlands, die écht boven de leerstof staat en die dus precies weet wat er van uw kind wordt verwacht bij het schoolvak Nederlands.

POSITIEVE BENADERING LEIDT TOT BETERE RESULTATEN

Tijdens de bijlessen geef ik uitleg, laat ik volop oefenen en geef ik feedback. Mijn benadering is altijd positief, want uit ervaring weet ik dat leerlingen vaak veel meer kunnen dan ze zelf denken. De individuele aandacht doet vaak wonderen. Uw kind kan zijn of haar vragen meteen aan me stellen; het hoeft niet te wachten tot de eigen docent Nederlands tijd heeft. Het zelfvertrouwen van uw kind zal toenemen, waardoor het betere resultaten zal boeken bij het schoolvak Nederlands.

Mr. Verhoeven is een uitermate goede docent die je de middelen geeft om je Nederlands bij te spijkeren. Hij is direct en duidelijk om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Zeker een aanrader om bij hem bijles te nemen.

Oscar Manniën